Βάρος | Μ/Δ |
---|---|
Συσκευασία | 100gr, 250gr, 500gr |
Previous product
Πίσω στα προϊόντα
Κάσιους ωμό χωρίς αλάτι
1.60 € – 8.00 €
Next product
Κάσιους ψημένο με αλάτι
1.60 € – 8.00 €
Πασατέμπος ψίχα – κολοκυθόσπορος χωρίς αλάτι ωμό
0.75 € – 3.75 €
Περιέχουν υψηλό ποσοστό βιταμίνης Ε,μαγνήσιο,ψευδάργυρο,μαγνήσιο,μαγγάνιο.
Μπορεί να καταναλωθεί σκέτο καθώς επίσης στις σαλάτες,φρουτοσαλάτες,στο γιαούρτι,δημητριακά,στις χειροποίητες μπάρες,αλλά και στα φαγητά.
Διατροφική αξία ανά 100γρ.
-Ενέργεια 2370kj
-Λίπος 47γρ
-Υδατάνθρακες 2.5γρ
-Πρωτείνες 30.2γρ
Κωδικός προϊόντος: 0.10100
Κατηγορίες: SUPERFOODS, ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ & ΣΝΑΚ, ΩΜΟΙ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
Επιπρόσθετες Πληροφορίες
Σχετικά προϊόντα
RASPBERRIES ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ-ΟΣΜΩΤΙΚΑ
4.25 € – 17.00 €
Είναι αρκετά θρεπτικά και περιέχουν βιταμίνες B1,B3,C,D,E.Είναι πλούσια σε φώσφορο,ασβέστιο,μαγνήσιο,σίδηρο,επίσης πλούσια σε αντιοξειδωτικά.
ΟΣΜΩΣΗ είναι η διαδικασία αφυδάτωσης των φυσικών φρούτων,όπου με την διαδικασία αυτή αποφεύγεται η επεξεργασία και δεν διασπάται η αρχική δομή τους,διατηρώντας φρέσκο το άρωμα τους και την γεύση τους.
Παστέλι chips
4.87 € – 19.50 €
ΚΑΡΠΟΙ ΚΟΤΖΙ-COJI BERRY
3.75 € – 15.00 €
Πετιμέζι Χανίων Κρήτης 500ml
4.20 €
Αγνό πετιμέζι Κρήτης,ένα διαχρονικό ελιξίριο,είναι ένα συμπυκνωμένο σιρόπι που προέρχεται από τον χυμό των σταφυλιών.
Από τα παλιά χρόνια το χρησιμοποιούσαν σαν γλυκαντικό για να προσθέσουν γλυκιά γεύση στα ψωμιά,γλυκά,ποτά,σάλτσες,σαλάτες και σε μερικά φαγητά,στα γλυκά σε διάφορες συνταγές όπως για παράδειγμα,μαρμελάδες,λουκουμάδες,κρέπες,μουστοκούλουρα,γιαούρτι και πολλά άλλα.Είναι μεγάλης θρεπτικής αξίας,βοηθά στην καταπολέμηση του πονόλαιμου,έχει αντιβιοτικές ιδιότητες.Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β6,μαγγάνιο,μαγνήσιο,κάλιο,σίδηρο.Δεν περιέχει συντηρητικά,ζάχαρη και χρωστικές και διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός ψυγείου.
Μύρτιλα αποξηραμένα οσμωτικά χωρίς ζάχαρη – blueberries
7.00 € – 28.00 €
Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες,ανιοξειδωτικά,κάλιο,μαγγάνιο,βιταμίνες Α,C,E.K.
Συμβάλλουν στην διατήρηση της υγείας και της νεότητας.
ΟΣΜΩΣΗ είναι η διαδικασία αφυδάτωσης των φυσικών φρούτων,όπου με την διαδικασία αυτή αποφεύγεται η επεξεργασία και δεν διασπάται η αρχική δομή τους,διατηρώντας φρέσκο το άρωμα τους και την γεύση τους.