Οι πληροφορίες δεν πρέπει να αντικαθιστούν οδηγίες ή συμβουλές των γιατρών σας.
Previous product
Πίσω στα προϊόντα
Ιβίσκος αποξηραμένος με ζάχαρη
1.26 € – 12.60 €
Next product
Μάνγκο αποξηραμένο με ζάχαρη
1.10 € – 11.00 €
Χουρμάδες βασιλικοί χωρίς ζάχαρη
1.23 € – 12.30 €
Οι χουρμάδες ειναι πλούσια πηγή βιταμινών και μεγάλη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες που βελτιώνουν την εντερική λειτουργία.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής .Καταναλώνεται σαν σνάκ είτε σκέτο είτε σε σαλάτες,στο πρωινό σας,σε μίξ ξηρών καρπών κτλ.
Κωδικός προϊόντος: 0.10141
Κατηγορίες: ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ, ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ
Επιπρόσθετες Πληροφορίες
Βάρος | Μ/Δ |
---|---|
Συσκευασία | 100gr, 1kg, 250gr, 500gr |
Σχετικά προϊόντα
Χουρμάδες γεμιστοί με καρυδάκι
Κυδώνι αποξηραμένο οσμωτικό
4.70 € – 18.80 €
Βερίκοκο αποξηραμένο με ζάχαρη
1.10 € – 11.00 €
Λεμόνι αποξηραμένο οσμωτικό χωρίς ζάχαρη
5.00 € – 20.00 €
Το λεμόνι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά όπως επίσης έχει συστατικά που δρούν ενάντια στα καρκινικά κύτταρα π.χ. του στήθους ,δέρματος,παχύ έντερο.
ΟΣΜΩΣΗ είναι η διαδικασία αφυδάτωσης των φυσικών φρούτων,όπου με την διαδικασία αυτή αποφεύγεται η επεξεργασία και δεν διασπάται η αρχική δομή τους,διατηρώντας φρέσκο το άρωμα τους και την γεύση τους.
Πορτοκάλι οσμωτικό χωρίς ζάχαρη
4.87 € – 19.50 €
Γενικότερα το πορτοκάλι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C,κάλιο και πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά που τονώνουν το ανοσοποιητικό,το καρδιαγγειακό σύστημα και πολλά άλλα.
ΟΣΜΩΣΗ είναι η διαδικασία αφυδάτωσης των φυσικών φρούτων,όπου με την διαδικασία αυτή αποφεύγεται η επεξεργασία και δεν διασπάται η αρχική δομή τους,διατηρώντας φρέσκο το άρωμα τους και την γεύση τους.
Ανανάς με γεύση κράνμπερι αποξηραμένο
2.12 € – 8.50 €
Δαμάσκηνα αποξηραμένα με κουκούτσι
0.79 € – 7.90 €
RASPBERRIES ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ-ΟΣΜΩΤΙΚΑ
4.25 € – 17.00 €
Είναι αρκετά θρεπτικά και περιέχουν βιταμίνες B1,B3,C,D,E.Είναι πλούσια σε φώσφορο,ασβέστιο,μαγνήσιο,σίδηρο,επίσης πλούσια σε αντιοξειδωτικά.
ΟΣΜΩΣΗ είναι η διαδικασία αφυδάτωσης των φυσικών φρούτων,όπου με την διαδικασία αυτή αποφεύγεται η επεξεργασία και δεν διασπάται η αρχική δομή τους,διατηρώντας φρέσκο το άρωμα τους και την γεύση τους.