Όροι κ΄ προϋποθέσεις

Το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα, E-shop www.smart-trade.com.gr ανήκει στην εταιρεία ΚΑΒΑ ΒΛΑΜΑΚΗ, ΒΛΑΜΑΚΗ ΧΡΥΣΗ με Α.Φ.Μ. 045240346, που εδρεύει στις Καλύβες Αποκορώνου Χανίων, Κρήτης Τ.Κ. 73003. Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2825770077.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, Η www.smart-trade.com.gr αναγνωρίζει την σημασία της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με σύγχρονες, προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια σας.

Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Η smart-trade.com.gr  έχει δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς, ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του site μας.

Απαγορεύεται η πώληση αλκοολούχων ποτών σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών.

Οι πληροφορίες που περιέχει το site μας, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν οδηγίες, ή συμβουλές των γιατρών σας. Για οποιαδήποτε πρόβλημα υγείας πρέπει να απευθύνεστε στο γιατρό σας.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, σχεδίων, προϊόντων, φωτογραφιών, παροχές υπηρεσιών αποτελούν πνευματική  ιδιοκτησία της εταιρείας smart-trade.com.gr, ΚΑΒΑ ΒΛΑΜΑΚΗ, ή και τρίτων μερών συμβεβλημένων με αυτούς.

Εικόνες, λογότυπα, ονόματα, γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρεία ΚΑΒΑ ΒΛΑΜΑΚΗ, ή το ηλεκτρονικό κατάστημα, ή και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς, καθώς και τα προϊόντα τους είναι αποκλειστικά σήματα, και διακριτικά γνωρίσματα της εταιρεία ΚΑΒΑ ΒΛΑΜΑΚΗ και του E-Shop μας, και των τρίτων μερών. Προστατεύονται δε από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου και διεθνείς νόμους περί βιομηχανικής ιδιοκτησίας και εμπορικών σημάτων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή ψηφιακή – αναλογική εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, μεταποίηση, downloading, διανομή, μεταπώληση, μεταφορά, ή παραπλάνηση κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου.

Τυχόν επανέκδοση, αναπαραγωγή, μεταφόρτωση, ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρείας ΚΑΒΑ ΒΛΑΜΑΚΗ. Απαγορεύεται δε η δημοσίευση, αποστολή, ή μετάδοση με άλλους τρόπους μηνυμάτων με περιεχόμενο χυδαίο, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, λιβελογραφικό, που εκφράζουν φυλετικές, εθνικές, ή άλλες διακρίσεις, ή μπορούν να προκαλέσουν βλάβες σε ανήλικους με οποιαδήποτε τρόπο, καθώς και η παραβίαση του απορρήτου τρίτου προσώπου.

Για την ασφάλεια σας αν διαπιστώσετε περίεργη, ή ασυνήθιστη συμπεριφορά επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2825770077, ή μέσω του email μας info@smart-trade.com.gr.

Κατά την παραγγελία σας θα λάβετε στο email σας, αυτοματοποιημένο επιβεβαιωτικό email.

Σε περίπτωση που στην παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα, τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο email, ή θα επικοινωνήσουμε εμείς άμεσα μαζί σας.