Weight | N/A |
---|---|
Συσκευασία | 100gr, 1kg, 250gr, 500gr |
Previous product
Back to products
Πορτοκάλι αποξηραμένο με ζάχαρη
1.00 € – 10.00 €
Next product
Βερίκοκο αποξηραμένο με ζάχαρη
1.10 € – 11.00 €
Πεπόνι αποξηραμένο με ζάχαρη
1.00 € – 10.00 €
Το πεπόνι είναι πλούσιο σε βιταμίνες,μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
SKU: 0.10567
Categories: DRIED FRUITS, SNACK, SNACK, WITH SUGAR
Additional information
Related products
Βερίκοκο αποξηραμένο με ζάχαρη
1.10 € – 11.00 €
Πορτοκάλι οσμωτικό χωρίς ζάχαρη
4.87 € – 19.50 €
Γενικότερα το πορτοκάλι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C,κάλιο και πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά που τονώνουν το ανοσοποιητικό,το καρδιαγγειακό σύστημα και πολλά άλλα.
ΟΣΜΩΣΗ είναι η διαδικασία αφυδάτωσης των φυσικών φρούτων,όπου με την διαδικασία αυτή αποφεύγεται η επεξεργασία και δεν διασπάται η αρχική δομή τους,διατηρώντας φρέσκο το άρωμα τους και την γεύση τους.
Σύκα Εύβοιας από το περιβόλι του παππού 500gr
4.30 €
Τα σύκα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες,βιταμίνη Α,ασβέστιο,κάλιο,σίδηρο,μανγήσιο.
Είναι ένα πολύ θρεπτικό σνακ το οποίο μπορεί να μας καλύψει την ανάγκη για γλυκό.
Το χρησιμοποιούμε σε πολλές συνταγές ή και σκέτο.
Στις σαλάτες σε κομματάκια,μουσλί,σε γλυκά,στα κέικ,μπάρες,σε γέμιση γαλοπούλας,σε κρεατικά με αποξηραμένα φρούτα είτε γεμιστά με καρύδι ή κομμάτια σοκολάτας.
Βύσσινο αποξηραμένο οσμωτικό χωρίς ζάχαρη
2.25 € – 22.50 €
Ρυζογκοφρέτες bio organic
0.92 €
Κυδώνι αποξηραμένο οσμωτικό
4.70 € – 18.80 €
Σύκα Εύβοιας από το περιβόλι του παππού 250gr
2.40 €
Τα σύκα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες,βιταμίνη Α,ασβέστιο,κάλιο,σίδηρο,μανγήσιο.
Είναι ένα πολύ θρεπτικό σνακ το οποίο μπορεί να μας καλύψει την ανάγκη για γλυκό.
Το χρησιμοποιούμε σε πολλές συνταγές ή και σκέτο.
Στις σαλάτες σε κομματάκια,μουσλί,σε γλυκά,στα κέικ,μπάρες,σε γέμιση γαλοπούλας,σε κρεατικά με αποξηραμένα φρούτα είτε γεμιστά με καρύδι ή κομμάτια σοκολάτας.
Αρώνια αποξηραμένη οσμωτική χωρίς ζάχαρη
1.60 € – 16.00 €
Είναι ένας αρκετά θρεπτικός καρπός καθώς περιέχει πολλές βιταμίνες Α,Β1,Β2,Β3,Β5,Β6,Β9,C,K,E,P και πολλά θρεπτικά συστατικά.
ΟΣΜΩΣΗ είναι η διαδικασία αφυδάτωσης των φυσικών φρούτων,όπου με την διαδικασία αυτή αποφεύγεται η επεξεργασία και δεν διασπάται η αρχική δομή τους,διατηρώντας φρέσκο το άρωμα τους και την γεύση τους.